Boek Voorbij Vandaag

 

Naar aanleiding van mijn Bijna-Dood-Ervaring heb ik een boek geschreven, getiteld  “Voorbij Vandaag”.

voorbij-vandaag

Ik had een enorme drive om dit boek te schrijven, om te proberen iets van duidelijkheid te verschaffen voor andere mensen.

Hieronder kunt U een kleine passage uit het boek lezen;

Dit is de tweede herinnering. Ik zag mijzelf liggen in een ziekenhuisbed.Ik voelde dat ik ziek was, een soort vervolg uit de eerste herinnering, dat was de reden dat ik in het bed lag.Ik was als het ware bij mijzelf op bezoek. Nu klinkt dat vreemd, maar toen was dat geenszins het geval.Ik lag in bed en ik stond ernaar te kijken vanaf het hoofdeinde, met mijn armen geleund op datzelfde bed en ik keek naar mezelf, liggend in bed. Ik aanschouwde het en vond het allerminst vreemd of vervelend, zonder eigenlijk te beseffen wat er gaande was. Ik zag de infusen bij mezelf en de beademing. Ik wist dat ik er nog was en het voelde goed.Ik keek als het ware in de spiegel, daar kun je het mee vergelijken.Ik wist ook dat ik niet alleen in de kamer was. Mijn nicht Jon stond links achter mij en keek mee. Ik kon haar voelen.Ik had vanaf klein kind al een bepaald gevoel bij haar. Het kwam denk ik omdat we erg close waren. Soms hadden we alleen een blik nodig, meer niet. Dat bracht een specifiek gevoel met zich mee dat ik alleen bij haar had. Dat gevoel was er.Zij was het die bij me was, zonder enige twijfel en het was goed. Ik stond en keek toe. Ook nu geldt weer: hoelang het geduurd heeft, ik heb geen flauw idee.Plotseling werd mijn aandacht getrokken door iets aan het voeteneind van mijn bed. Er was daar beweging. Het was donker, schemerig, maar dat veranderde. De kamer werd steeds lichter aan die zijde. Het begon flauw maar in toenemende mate werd het licht feller.

 

Het boek is verkrijgbaar via Boekscout.nl of U kunt mij berichten via mijn email ;

gerardheijnen_40@hotmail.com.

http://www.boekscout.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *